De makers

Natalie_bewerkt-1_400x400

Natalie Overkamp is fotograaf, journalist en uitgever van diverse boeken en digitale media. Vanuit haar bedrijf ZebraBlauw tekst&beeld in Ermelo maakt ze kaarten, maar ook herinneringsboekjes met mensen in hun laatste levensfase of nabestaanden. In 2013 lanceerde ze het magazine Puur&Persoonlijk samen met Kitty de Keijzer en Patricia Holtkamp. Samen met Gert Hofsink verzorgt ze de eindredactie en de opmaak. natalie@ppmagazine.nl 06-48228174

gertGert Hofsink is maatschappelijk werker en schrijft daarnaast veel teksten voor diverse media. Hij heeft zich de afgelopen decennia verdiept in de funeraire tradities en gebruiken.

 

 

Maria de Greef is professional in de rouwzorg, adviseur, opleider, dagvoorzitter en tekstenmaker. Zij verzorgt educatie en advisering rondom afscheid en rouw. Zij schreef het boek ‘Het regent in mijn toekomst’. Ook is ze oprichter van funiQ, het opleidings- en kennisinstituut voor uitvaartprofessionals.

Kitty de Keijzer heeft haar eigen uitvaartonderneming Puur Professionele Uitvaartzorg in Harderwijk, Zeewolde en omstreken. Zij begeleidt naasten vanuit hart en ziel en heeft daarnaast als missie om de dood en alles wat daarmee samenhangt uit de taboesfeer te halen en bespreekbaar te maken.

Ton Overtoom en Hermien Embsen zijn eigenaren van Het Moment, de opleiding op post-hbo-niveau voor ritueelbegeleiders. Zij leggen hierbij het accent op het afscheidsritueel. Daarnaast organiseren zij workshops voor afgestudeerde ritueelbegeleiders en belangstellenden.

2 Reacties

 1. Titia Liese

  Nunspeet, 16 november 2015

  Dag Nathalie,
  Ik heb je zojuist even kort gesproken aan de telefoon. Mijn naam is Titia Liese. Ik ben onder meer initiator van http://www.verlaatverdriet.nu, site met veel informatie over de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn.

  Vanochtend sprak ik Maria de Greef. Maria vertelde me over Puur&Persoonlijk.
  Het zou geweldig zijn als je in Puur&persoonlijk aandacht zou kunnen besteden aan Verlaat Verdriet – de gevolgen van jong ouderverlies op de langere termijn.

  Vriendelijke groet,
  Titia Liese
  0341- 260 289 / 06 – 53 76 58 43

  PS: ook wil ik je graag uitnodigen om http://www.remembermewhenimgone.org te bezoeken. Rememeber me is een non-profit initiatief van Juliette Reinders Folmer en mijzelf.

  Reageren
 2. Sander van der Meer

  Geachte redactie,

  Uw magazine vinden wij een mooi initiatief.
  Wij zijn geen uitvaartondernemers maar wellicht is een aangrijpend blog over onze werkzaamheden iets wat u kunt meenemen in een van uw uitgaven. Ook wij kunnen namelijk troost geven, echter op een manier die je niet meteen verwacht. https://www.digitalenazorg.nl/blog/dagboek-van-een-smartphone
  Indien wij jullie op een andere wijze zouden kunnen steunen, neem gerust contact op.

  Hartelijke groet,
  Sander van der Meer – Digitale Nazorg

  Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *