Kiki leeft in de hemel

Marijn Langenberg kijkt graag naar de sterren. De grootste is Saar, de kleine Kiki.

Marijn Langenberg kijkt graag naar de sterren. De grootste is Saar, de kleine Kiki.

De zesjarige Marijn Langenberg geniet van de herfstblaadjes op haar schoolplein. ,,We gaan hier ook vlakbij wonen,” zegt ze. Marijn heeft een tweelingzus Kiki, maar die is nu in de hemel bij Saar en Karel. Saar is de oudste zus van Marijn. Karel is de hond die kortgeleden dood ging. ,,Soms liggen we met zijn allen in ons grote bed en kijken we door het dakraam naar buiten. Dan zien we de sterretjes,” vertelt Liselore Langenberg-Stegemann. ,,De grote ster is Saar. Zij werd in 2006 geboren. Kiki en Marijn in 2009. En een jaar later kwam Bob.”

Lees het hele interview in Puur&Persoonlijk Nr. 10

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *