‘Het Allermooist’

Ik heb nog niet gezongen.

Vandaag al precies vier weken heb ik niet meer gezongen.

Eerst wilde ik het niet, maar nu durf ik niet.

Bang voor wat er los komt, bang voor nog meer tranen en nog meer pijn.

Soms probeer ik een paar woordjes als ik alleen ben, maar de tranen zijn er gelijk.

Ik zing vanuit mijn hart, ik kan niet anders, maar mijn hart doet pijn.

Dus nu doet zingen pijn.

www.hetallermooist.nl

,,Ik heb een liedje geschreven voor Boris. In december 2014. Ik was net zwanger en voelde me gelukkiger dan ooit. Normaal ben ik niet zo’n schrijver, maar de woorden rolden eruit,” vertelt zangeres Anja Dalhuisen. ,,Het liedje voor Boris zou ik uitbrengen vlak na zijn geboorte. Het gaat over liefde en het leven, over dat het leven soms gemeen is maar dat er ook dingen zijn die het leven mooi maken. En dat onze lieve Boris daarvan het allermooiste is. Zo heet het liedje ook; ‘Het Allermooist’.”

Boris overleed vlak voor zijn geboorte. Anja deelt haar verhaal in Puur&Persoonlijk.

kleine voetjes

kleine voetjes

1 Reactie

  1. Willeke van Heijningen

    Wat mooi en ontroerend verdrietig om dit verhaal te lezen, alleen al bij de titel “het allermooiste”en bij het zien van de voetjes wist ik dat het zou gaan over het verlies van een kindje.
    Ik herken het direct en voel het verdriet omdat ik zelf ook een mooi mannetje een dag na zijn geboorte verloor. Het is het meest onbeschrijfelijke verdriet dat ik heb meegemaakt. Het is nu ruim 15 jaar geleden maar ik herken alles in dit verhaal woord voor woord. Ik wens Anja heel veel liefde en kracht en vooral troost van VaderGod dit intense gemis te kunnen meedragen in haar leven, Boris zal er altijd zijn in haar hart!

    Reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *